24/7 bereikbaar en een groeiende poule van 350+ flexibele medewerkers

''Wij hechten veel waarde aan teamwerk en saamhorigheid''

In mei 2022 is de Final Moment Crew opgericht door Huub Danker en Daniël Visser. Na samen als zelfstandige voor dezelfde opdrachtgevers te hebben gewerkt, ondervonden ook wij dat opdrachtgevers vaak kampten met een tekort aan vakkundig personeel. Wij besloten onze krachten te bundelen en samen verder te gaan als Final Moment Crew. Met Final Moment Crew leveren wij vakkundig personeel voor de horeca en evenementenbranche.

In mei 2022 begonnen wij met enkele kleine opdrachten, maar sindsdien zijn wij enorm gegroeid. Zo mogen wij voor Noorderzon en Bevrijdingsfestival Groningen ons personeel inzetten, voorzien we de fans van SC Heerenveen tegenwoordig elke wedstrijd van bier en leveren wij 85 man voor Eurosonic Noorderslag. 

Inmiddels beschikken we over een poule van ongeveer 350 medewerkers, die nog steeds hard doorgroeit. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en reizen overal voor u heen. Wat Final Moment Crew onderscheidt is dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor uw aanvraag, dus ook ’s nachts en in het weekend. Ons personeel kent elkaar en/of zijn in sommige gevallen zelfs vrienden, hierdoor kunnen zij nog beter samenwerken. Tevens werkt ‘de directie’ ook actief mee. Op deze manier bouwen wij een betere band op met het personeel en kunnen wij nog actiever aansturen. 

Op 31 december 2023 is Daniël gestopt als directie en is Huub verder gegaan als enig directielid. Door deze verandering is er een plek vrijgekomen binnen het team en is Emma de Waal vanaf januari 2024 Huub’s ondersteuning als planner en logistiek medewerker tot juli 2024.
Vanaf 1 juli is William Sim de nieuwe aanwinst als planner en logistiek medewerker.

0 +

Succesvol afgeronde
klussen voor opdrachtgevers

0 +

Groeiend aantal jonge
uitzendkrachten met HBO+ niveau

0 +

Meerdere tevreden opdrachtgevers
die ons willen aanbevelen

Over ons

Maak kennis met ons team

Ons team is altijd bereikbaar om iedereen te ondersteunen. William is te bereiken op kantooruren en Huub is daarbuiten altijd bereikbaar. Wij beschikken ook over meerdere auto’s en werkmateriaal om de diverse klussen te kunnen uitvoeren.

William Sim

Planner

Ma t/m vr 08:30-17:00 uur bereikbaar

Huub Danker

Directie

Ma t/m zo buiten kantoortijden bereikbaar