Fietsbegeleider Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2023

Geleverde diensten

Fietsbegeleider
Barpersoneel
Schoonmakers
Sitecrew

Timo Minkes

Op 5 mei hebben wij met een hele grote groep namens de Final Moment Crew op het Bevrijdingsfestival in Groningen gewerkt. Het was een, in eerste instantie, warme dag die helaas werd verstoord door een hevige regenbui. Dit zorgde er helaas voor dat het festival tijdelijk afgelast werd, waardoor wij naast het aanwijzen van parkeerplekken voor fietsen, ook verantwoordelijk waren om alle festivalgangers het terrein af te krijgen.

Na de herstart van het festival ben ik samen met een goede vriend weer ingezet als fietsbegeleider bij de fietsenstalling op het grote, open veld in het Stadspark. Het was onze taak om te zorgen dat iedereen zijn fiets of scooter kwijt kon in het park om ze vervolgens de route te wijzen naar het festival. Dit bracht veel leuke gesprekken en complimenten met zich mee van de vele festivalgangers.

Rond 18:00 uur mochten wij genieten van een goedverzorgd buffet en was er ruimte om te relaxen met andere collega’s. Om 22:00 uur zat de werkdag er voor ons op en zijn wij met een paar collega’s het festivalterrein nog opgegaan om te genieten van een biertje en natuurlijk de eindshow van Kraantje Pappie. Al met al een goedverzorgde en gezellige werkdag.

Meer cases

ESNS Partner

Schoonmaken The Philippine Independence Day Picnic

Bedieningsmedewerker in de Martinikerk

Fietsbegeleider Bevrijdingsfestival Groningen

Afbouw Paradigm

ESNS