Afbouw Paradigm

25 februari 2023

Geleverde diensten

Sitecrew

Jens Loonstra

Sinds de zomer van 2022 werk ik via de Final Moment Crew regelmatig voor Paradigm. Het gaat dan voornamelijk om de afbouw van het terrein. Het afbouwen van het festival doe je samen met collega’s van Final Moment Crew en werknemers van Paradigm zelf. Ik vind het altijd heel gezellig om hier te werken. Je begint de dag met het verzamelen, elkaar leren kennen en het drinken van een bak koffie om van start te gaan.

Zo begon het voor mij bij het afbouwen van Paradigm Zeezout en Planet Paradigm. Bij de eerste editie, Paradigm Zeezout was het binnen in de suikerfabriek. Hier was ik voornamelijk bezig met het demonteren van palletbarren, verplaatsen van hekken, banken terug in de opslag zetten en overige fysieke werkzaamheden.

Aangezien Planet Paradigm een buiteneditie was, ben je wat meer met ‘buitenproof’ materiaal bezig. Denk hierbij aan biertafels en banken, hekken, rietdoeken, parasols, etc. Lekker fysiek werk dus. De ervaring heeft mij geleerd dat je tot nu toe altijd met een leuke crew werkt waar je op kan bouwen en uiteraard mee kan lachen.

Meer cases

ESNS Partner

Schoonmaken The Philippine Independence Day Picnic

Bedieningsmedewerker in de Martinikerk

Fietsbegeleider Bevrijdingsfestival Groningen

Afbouw Paradigm

ESNS